راه اندازی و تاسیس خط تولید زغال فشرده در شهر و شهرستان های ایران رونق فراوانی گرفته و شاهد این امر درمورد شهرستان جهرم نیز میباشیم
زغال های فشرده به نسبت زغال های سنتی قدیمی مزایای زیادی دارد.
سرمایه کم و سود بالا افراد زیادی را به سمت راه اندازی و تولید زغال فشرده سوق می دهد.
همچنین در دسترس بودن مواد اولیه ( خاک اره، خاک زغال، پوست گردو ) که از پسماند مواد دیگر تهیه می شود و برخلاف زغال های سنتی از قطع شدن درختان جلوگیری می شود.
راه اندازی و احداث خط تولید زغال های فشرده در شهر ها و شهرستان ها باعث کار آفرینی و اشتغال تعداد زیادی از افراد جویای کار شده است.
علاوه بر شهرهای ایران به کشورهای دیگر هم صادر و باعث رونق صادرات شده است.
قبل از هرچیزی باید گفت که کیفیت مواد اولیه و همینطور دستگاه های مورد نیاز برای تولید زغال فشرده تاثیر مستقیمی بر مرغوبیت بریکت های تولید شده دارد
دستگاه هایی چون سرند، اسلایسر یا برش زغال، دستگاه مکنده، دستگاه اکسترودر، سیکلون، پالت، پالت،خفه کن و … مورد نیاز برای تولید زغال فشرده می باشند.
سوله ای که برای تولید زغال فشرده استفاده می شود باید ویژگی هایی چون ۱۵۰ الی ۲۰۰ متر فضا داشته باشد، سقف سوله باید حداقل ۴ متر باشد،سویه باید دارای آب و برق و گاز باشد و برق مورد نیاز باید ۵۰ آمپر باشد و همچنین باید در منطقه ای قرار گرفته باشد انواع خودرو ها یتوانند در آن جا تردد کنند
مواد اولیه مورد استفاده در تولید زغال فشرده باید باکیفیت باشد و ناخالصی ای در آن ها وجود نداشته باشد
راه اندازی خط تولید زغال فشرده نیاز ب تجربه و مهارت و تخصص ندارد و هر فرد بی تجربه به راحتی با مشاوره و گذارندن دوره های آموزشی هات زغال و سرمایه اولیه کم، می تواند خط تولید زغال فشرده را راه اندازی و کسب درآمد کند.
جهرم یکی از قدیمی ترین شهرستان های ایران و واقع در استان فارس می باشد، این شهرستان در قسمت جنوبی فارس قرار دارد.
این شهرستان از سمت شمال به شهرستان خفر، از سمت جنوب به شهرستان های قیر، کارزین، لارستان، از غرب به به شهرستان فیروز آباد و از سمت مشرق نیز به شهرستان های زرین دشت و فسا منتهی می شود.
مرکز این شهرستان نیز جهرم است.
شهرستان جهرم شامل سه بخش ( جهرم، دوزه، قطب آباد )، سه شهر ( جهرم، دوزه، قطب آباد )، هفت دهستان ( کوهک، پل به بالا، پشت پر، پل به پایین، قطب آباد، علویه، جلگاه ) ده روستا ( کناردان، مزکان، شاغون، صادق آباد، موسویه، علویه، کراده، کوشک سرتنگ، بهجان، ارجویه ) می باشد.
براساس آخرین سرشماری انجام شده در سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرستان جهرم حدود ۱۸۶۲۶۹ نفر اعلام شده است.
مردم این شهرستان پیرو مذهب شیعه و مسلمان هستند.
مردم آن به زبان فارسی سخن می گویند و از واژه هایی در صحبت خود استفاده می کنند که به پارسی میانه شباهت دارد.
به طور کل جهرمی ها لهجه ای شبیه به لهجه شیرازی دارند.
اکثر مردم این شهر فارسی زبان و از نژاد پارس هستند، جمعیت اندکی از مردم آن هم عرب و همچنین عشایر پارس نژاد هستند.
براساس آمار های هوا شناسی آب و هوای شهرستان جهرم متعادل می باشد و سردترین ماه سال را در دی ماه دارد و گرم ترین ماه سال در این شهر تیر ماه اعلام شده است.