instagram اینستاگرام
02637313386 - 09121156805

راه اندازی خط تولید زغال فشرده در شهرستان آرادان

آرادان

راه اندازی خط تولید زغال فشرده در شهرستان آرادان یکی از مشاغلی است که با سرمایه کم می توانید سود فراوانی به دست بیاورید.

کشور ما با کمبود خط تولید زغال فشرده مواجه است و حتی اگر این کمبود ها جبران شود شما می توانید به راحتی زغال سنگ فشرده را به کشور های دیگر صادر کنید.

زغال فشرده نوعی از زغال است و با نام های دیگری از جمله زغال قالبی، زغال چینی و زغال صنعتی نیز شناخته می شود.
برای تولید زغال فشرده، ابتدا با استفاده از محصولات چوبی خاک اره درست می کنند. سپس پوست گردو را به همراه خاک اره داخل دستگاه چوب خرد کن قرار می دهند و بعد ترکیب به دست آمده را با دستگاهی به نام دستگاه سرند، الک می کنند.
در آخر بعد از الک کردن، این مواد را به برکیت تبدیل می کنند و در کوره های صنعتی و یا کوره های سنتی می گذارند.

آشنایی با شهرستان آرادان

آرادان یکی از شهر های استان سمنان می باشد. در گذشته این شهرستان با اسم هایی از جمله اردهان و اردوان شناخته می شد.
آرادان در ۱۵ کیلومتری شهرستان گرمسار قرار دارد و از شمال به فیروز کوه، از غرب به گرمسار، از شرق به سرخه و از جنوب به اردستان منتهی میشود.

از سوغات شهرستان آرادان می توان به خربزه، انار و از صنایع دستی به سفالگری ، درو گری بافته های داری و نازک کاری چوب اشاره کرد.
در این شهرستان جاذبه های گردشگری، تاریخی و طبیعی بسیاری وجود دارد که توجه توریست ها و گردشگران را به خود جلب کرده است.
امامزاده علی اکبر (ع)، امامزاده شاه سلطان نظر(ع)، بازار تاریخی، کاروانسرای دهنمک و طبیعت چشمگیر از جمله جاذبه های تاریخی و طبیعی آرادان هستند.
جمعیت این شهرستان حدوداٌ ۴۹۶۸ نفر است و مردم آرادان بیشتر به زبان های فارسی، الیکایی و تاتی صحبت می کنند.

از ديگر آثار تاريخي كه در مركز آرادان وجود دارد مي توان به تكيه آرادان، آب انبار بزرگ آرادان و بازار اشاره كرد.
تكيه آرادان، دركنار خيابان اصلي نزدیک به امام زاده سلطان شاه نظر واقع شده است. اين تكيه در دوره قاجاريه و براي نمايش تعزيه ساخته شده بود و ارزش تاریخی بسیاری دارد و هر سال مراسم تعزيه و عزاداري ماه محرم در اين تكيه برگزار مي‌شود.
آب انبار نيز در داخل شهر و در مجاورت حسينيه و امام زاده سلطان شاه نظر قرار دارد. اين بنا در دوره قاجار ساخته شده است و از بزرگترين آب انبارهاي اين شهرستان می باشد.
بازار آرادان در مركز شهر واقع شده و در اوايل دوران قاجار با مصالح خشتي ساخته شده و در اواسط دوره قاجار نماسازي شده است. اين بنا ۳۱ حجره دارد و داراي سردرهاي جنوبي و شمالي با شکوهی است .

قلعه یاتری علیا

فاصله این قلعه تا مرکز شهرستان آرادان ۲ کیلومتر می باشد و با توجه به نام قعله مشخص است در روستای یاتری علیا قرار دارد، برای رسیدن به قعله باید از سمت جاده گرمسار به آرادان بروید و بعد از رسیدن به سه راه روستای یاتری علیا وارد روستا بشوید بعد از میدان اول ،در سمت راست جاده اصلی این قلعه قابل رویت است. یاتری یک کلمه ترکی و به معنی خوابگاه می باشد.

آب انبار ده نمک

آب انبار ده نمک در نزدیکی روستای ده نمک و کنار کاروانسرای شاه عباسی قرار دارد، این آب انبار در دوره قاجاریه ساخته شده و دارای پاشیر، سردری، مخزن و پوشش گنبدی مخزن که به صورت پلکانی است می باشد ، پلان مخزن مانند اکثر مخازن معمول آب انبارها منطقه بر اساس دایره ساخته شده .دو راه دسترسی شرق و غرب برای آب انبار وجود دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *